Keahlian Shaklee


Bagaimana untuk mendaftar sebagai ahli/pengedar Shaklee ?
 • Untuk mendaftar sebagai ahli shaklee,anda boleh pergi ke mana-mana cawangan shaklee yang berhampiran dengan tempat anda dengan menggunakan ID saya 911013 sebagai sponsor/upline.

 • atau, PALING SENANG, anda boleh mendaftar melalui saya dan saya akan uruskan pendaftaran anda.

Berapakah yuran untuk menjadi ahli Shaklee?
 • Anda hanya membayar yuran pendaftaran sebagai ahli shaklee sejumlah RM65.00 (jika mendaftar sendiri di cawangan dan pick up sendiri member kit. Tambahan postage RM10 (Semenanjung)/ RM20.00 (Sabah/Sarawak) diperlukan jika pendaftaran dilakukan melalui saya kerana shaklee akan mengepos member kit kepada anda.

 • ATAU membeli produk Shaklee melebihi 200 points/mata iaitu lebih kurang RM680.00 (Semenanjung) atau RM850.00 (Sabah/Sarawak)
Perlukah untuk maintain point dalam shaklee?
Tidak perlu sekiranya anda menjadi ahli untuk membeli produk bagi kegunaan sendiri dengan keluarga atau  berkongi dengan rakan-rakan,anda tidak perlu maintain points atau membuat minima pembelian. Melainkan anda ingin menjalankan bisnes Shaklee,anda perlu mendapatkan point tertentu dan maintain point tertentu sebagaimana yang disyaratkan oleh Shaklee.


Apakah kelebihan menjadi ahli Shaklee? 
 • Boleh membeli produk Shaklee dengan harga ahli (diskaun 30 - 35% drpd harga runcit)
 • Boleh mengumpul points anda untuk melayakkan anda mendapat komisen serta bonus dalam bentuk TUNAI dan tidak perlu ada downline
 • Jika berminat untuk menjalankan bisnes shaklee, ada group tertutup dan Support Group untuk membantu anda
 • SHAKLEE menawarkan CASH (komisyen dan bonus) , CAR (insentif kereta) dan CONVENTION (percutian tempatan dan antarabangsa dengan layanan 5 STAR serta UMRAH bagi yang muslim

Apa kelebihan JOIN GROUP ni?
 •  Kami akan memberi anda ACCESS dalam FB GROUP tertutup untuk bisnes kami, dimana hanya ahlinya sahaja yang boleh masuk ke group ini.
 • Dalam group ini, anda akan mendapat banyak info mengenai kelebihan produk shaklee, dan didedahkan dengan cara-cara/tips bagi menjalankan bisnes seperti marketing, tips buat blog dan banyak lagi.
 • Dalam group ini juga,anda akan berpeluang menimbah ilmu daripada mereka yang telah berjaya dalam bisnes ini sehingga ada yang telah mencecah pendapatan 5 hingga 6 angka. BEST kan? Malah ramai yang resign dari pekerjaan makan gaji kerana bisnes ini membawa keutungan kepada mereka. DIMANA ADA KEMAHUAN DISITU ADA JALAN... YANG PENTING USAHA DAN DOA !!
Apa tunggu lagi, anda ingin melihat sahaja orang lain berjaya dan mendahului anda? TIADA YANG MUSTAHIL UNTUK BERJAYA!

BERMINAT? anda boleh add saya (Nadin Amira) atau sila menghubungi saya  di 010-7862985 untuk sebarang kemusykilan atau inginkan maklumat lanjut .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan